Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Tomorrow, Wednesday 27 January 2021, at 20:35 on NPO1 we will host the show "TUSSEN KUNST EN KITSCH". We will dive… twitter.com/i/web/status/1…

RT @azizbekkaoui: Trots dat ik kan mededelen dat ik de kostuums ga ontwerpen voor theaterproductie #Antigone #Regie is in handen van @A_Da…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

Word Vriend

Wees een van onze vrienden en steun de Cobra-collectie.

Word vriend van het Cobra Museum

Vrienden van het Cobra Museum zijn van onschatbare waarde. Zij steunen de kunst en zorgen samen met het museum voor een levendig cultureel klimaat.

Mede dankzij de Vrienden kan het Cobra Museum belangrijke kunstwerken aankopen en maken we interessante tentoonstellingen en educatieve programma’s.

Rondleidingen en extra’s

Ook u kunt Vriend worden. Daarmee steunt u niet alleen het museum maar U maakt dan deel uit van een hechte groep gelijkgestemde kunstliefhebbers. U ontmoet elkaar voor elke nieuwe tentoonstelling bij speciale preview rondleidingen en bent van harte welkom bij de officiële en feestelijke openingen. Daarnaast ontvangt u het Cobra Magazine die jaarlijks een tweetal keer verschijnt. Ook geeft het Vriendenlidmaatschap gratis toegang tot het museum, inclusief één introducé en een korting van 10% bij aankopen in onze museumwinkel.

Kosten

Het Vriendenlidmaatschap kost € 75,- per persoon. Meer informatie? Stuur een mail naar Marieke van Zuilichem met je naam, adres, mail en telefoonnummer (m.vanzuilichem@cobra-museum.nl).

Direct aanmelden?

Dat kan hier. Stuur een mail naar Marieke van Zuilichem: m.vanzuilichem@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief