Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Te zien vanaf 12 juli: Nieuwe Nuances in het Cobra Museum voor Moderne kunst. #cobramuseum #amstelveen #womeninart pic.twitter.com/3LQCYayZGg

On display from July 12 in the Cobra Museum of Modern Art. "New Nuances, female artists in and around Cobra". Inclu… twitter.com/i/web/status/1…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

New Founders Club

De New Founders zijn BPD (initiatiefnemer), Dura Vermeer en Trebbe Groep B.V.

De New Founders Club

De New Founders stellen zich tot doel om het museum financieel en, waar nodig, met adviezen te ondersteunen bij het realiseren van de groeiplannen. De ambitie van het museum is om in de komende jaren blijvend verankerd te zijn in de top van de toonaangevende kunstmusea in ons land. Dit zal gerealiseerd worden met een kwalitatief tentoonstellingsbeleid, intensivering van marketing en sponsorwerving en toegesneden services voor diverse bezoekersdoelgroepen en het onderwijs.

De New Founders komen enkele malen per jaar bijeen om door het museum geïnformeerd te worden over de progressie en om daar waar nodig -informeel- suggesties en adviezen te geven. Daarnaast betrekken we alle New Founders bij exclusieve openingen en officiële ontvangsten en eventueel bemiddelen we bij de opzet van een jaarlijkse New Founders studiereis en bij ontvangsten in belangrijke buitenlandse musea.

 

De huidige New Founders zijn BPD, voorheen Bouwfonds Ontwikkeling (initiatiefnemer), Dura Vermeer en Trebbe Groep B.V.

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Naast de New Founders Club zijn er ook de Business Club, de Cobra Entrepreneurs, het Cobra Global en diverse sponsormogelijkheden op projectbasis. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en inspiratie.

Informatie
Wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van het Cobra Museum voor Moderne Kunst, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Bert Mennings.
T 020 5475039
E b.mennings@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief