Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

RT @lajornadaonline: La exposición "CoBrA: serpiente de mil cabezas", de 126 obras, que se exhibe en el @museoAmodernoMX, es el resultado d…

RT @amstelveen: Día de Muertos altaar Cobra Museum verkozen tot mooiste ter wereld: AMSTELVEEN – Het Mexicaanse ‘doden altaar’ dat nu te zi…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

Cobra Entrepreneurs

Het Cobra Museum zoekt investeerders om blockbusters te realiseren.

 
 
 

Cobra Entrepreneurs© is een innovatief concept in de cultuurwereld. Met Cobra Entrepreneurs© zoekt het Cobra Museum investeerders om blockbusters te realiseren.

Cobra Entrepreneurs© stellen risicodragend vermogen beschikbaar door het aankopen van een overdraagbare obligatie op naam. Het zijn ondernemers die zich willen verbinden aan innovatie in de cultuursector en aan de grote merknamen van blockbusters zoals het Guggenheim, Joan Miró, ed. Een Cobra Entrepreneur kan de inleg terugverdienen en krijgt bovendien een bijzonder rendement in natura uitgekeerd. Cobra Entrepreneurs© werd door de Financial Times en Accenture genomineerd voor de Innovation Awards 2014.

 

Voorbeeld I: De blockbuster van 2015 was Miró & CoBrA. Experimenteel spel. Met meer dan 100 kunstwerken van Joan Miró was er voor het eerst in bijna 60 jaar een grote Miró tentoonstelling in Nederland.

Voorbeeld II: In 2014 brachten we de wereldberoemde collectie van het Guggenheim Museum in New York naar Amstelveen. Een werkelijk unieke tentoonstelling met kunst van Jackson Pollock, Mark Rothko, Willem de Kooning en vele anderen.

Van Doorne advocaten, Rabobank en Volvo Bangarage waren bij beide tentoonstellingen de enthousiaste Cobra Entrepreneurs©. De inleg van een Cobra Entrepreneur is 25.000 euro. Het concept van Cobra Entrepreneur is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Business Club van het Cobra Museum en met Van Doorne Advocaten voor de specialistisch juridische en financiële aspecten.

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Naast de Cobra Entrepreneurs zijn er ook de New Founders, de Cobra Businessclub, Cobra Global en diverse sponsormogelijkheden op projectbasis. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en inspiratie.

Informatie.

Wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van het Cobra Museum voor Moderne Kunst, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Bert Mennings.

T 020 5475039
b.mennings@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief