Cobra Business Club

Een netwerk van bedrijven gelieerd aan het Cobra Museum.

De Cobra Business Club is een netwerk van bedrijven die zich voor langere tijd aan het Cobra Museum hebben gelieerd. Het clubverband biedt in de eerste plaats een goed platform om elkaar enkele malen per jaar te ontmoeten. Onze leden, de lijst vindt u onder aan deze pagina, zijn toonaangevende bedrijven uit de metropoolregio Amsterdam. De Business Club heeft een onafhankelijk bestuur en zorgt samen met het Cobra Museum voor financiële impulsen voor de tentoonstellingsprogrammering.

Aan het lidmaatschap van de Cobra Business Club is een deelnamebedrag verbonden van €3.000.- op jaarbasis, excl. btw. Viermaal per jaar vindt een ledenbijeenkomst plaats waarbij -naast aandacht voor een inhoudelijk onderwerp- ook uitgebreid de gelegenheid is om te ‘netwerken’ met gelijkgestemden. Een introducé is iedere keer van harte welkom.

De Cobra Business Club biedt een bijzonder pakket tegenprestaties. Klik hier voor een compleet overzicht.

Businessclub avondmeeting
Erik Scheerder tijdens een presentatie op een Cobra Businessclub meeting .
Businessclub avondmeeting

De Vos & Partners Advocaten nieuw lid businessclub Cobra Museum

‘Wij voelen ons rijk, met ons kantoor zo vlak bij het Museumplein. Kunst alom.  Daar houden wij van.’ Aldus Els Doornhein en Freek Snippers.

Met veel plezier zijn zij mede daarom lid geworden van de businessclub van het Cobra Museum in Amstelveen. U zult hem dan ook regelmatig treffen in het Cobra Museum. De Vos & Partners is een kantoor van grote merken tot startups: iedereen voelt zich er thuis. Ze werken onder andere graag voor ondernemers die in hun sector maken, creëren en innoveren. Ze zijn al meer dan twee decennia sterke partners voor gerenommeerde cliënten in handel en industrie, de entertainment-, kunst -en cultuursector, het MKB, de reisbranche, het vastgoed, de sportsector en zakelijke dienstverlening. www.devos.nl

 

Els Doornhein en Freek Snippers

Het Cobra Museum verwelkomt een nieuw lid van onze Businessclub: de Groot Douma Vosmeijer Advocaten

dGDV Advocaten in Amstelveen, advocaten met uiteenlopende specialismen.

dGDV Advocaten is gespecia­liseerd in juri­­dische dienst­­verlening aan het midden- en klein­­bedrijf en parti­­cu­lieren. Het kantoor behartigd belangen op het gebied van personen- en familie­­recht, erfrecht, arbeids­­­­­recht, huur­­­recht, onroe­rende zaken, vennoot­­schaps- en onder­­nemings­­recht, bouw­recht, letsel­schade, verze­kerings- en aanspra­­ke­lij­k­­heids­­­­recht, incasso en contracten.

www.dgdv.nl

 

 

Het Cobra Museum verwelkomt een nieuw lid van onze Businessclub: Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau

Kasteelheer Groep, gevestigd in Amstelveen, is het bouwkundig Adviesbureau van de randstad met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld. Men is onder andere gespecialiseerd in bouwbegeleidingen, bouwteammanagement, bouwkundige kwaliteitscontroles & opleveringen, thermografisch onderzoek & advies en duurzaamheidstoepassingen. Tevens verzorgen zij voor diverse Vereniging van Eigenaars (VvE) het technisch beheer. Het uitgangspunt is om de opdrachtgever compleet de ontzorgen. Meer informatie over Kasteelheer groep vindt u op www.kasteelheer.nl

 

 

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Naast de Cobra Business Club zijn er ook de New Founders, de Cobra Entrepreneurs, het Cobra Global en diverse sponsormogelijkheden op projectbasis. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en inspiratie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van het Cobra Museum voor Moderne Kunst, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Bert Mennings.

+31 (0) 20 5475039
b.mennings@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief