Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

For the third summer in a row. Jonas Ohlsson is going to teach us how it's going down. Be there or stay square.… twitter.com/i/web/status/1…

De vergeten vrouwen in de Cobra kunstenaarsgroep trouw.nl/ts-b68567dc via @trouw

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

Cobra Business Club

Een netwerk van bedrijven gelieerd aan het Cobra Museum.

De Cobra Business Club is een netwerk van bedrijven die zich voor langere tijd aan het Cobra Museum hebben gelieerd. Het clubverband biedt in de eerste plaats een goed platform om elkaar enkele malen per jaar te ontmoeten. Onze leden, de lijst vindt u onder aan deze pagina, zijn toonaangevende bedrijven uit de metropoolregio Amsterdam. De Business Club heeft een onafhankelijk bestuur en zorgt samen met het Cobra Museum voor financiële impulsen voor de tentoonstellingsprogrammering.

Aan het lidmaatschap van de Cobra Business Club is een deelnamebedrag verbonden van €3.000.- op jaarbasis, excl. btw. Viermaal per jaar vindt een ledenbijeenkomst plaats waarbij -naast aandacht voor een inhoudelijk onderwerp- ook uitgebreid de gelegenheid is om te ‘netwerken’ met gelijkgestemden. Een introducé is iedere keer van harte welkom.

De Cobra Business Club biedt een bijzonder pakket tegenprestaties. Klik hier voor een compleet overzicht.

Businessclub avondmeeting
Erik Scheerder tijdens een presentatie op een Cobra Businessclub meeting .
Businessclub avondmeeting

Van Poelgeest BMW-MINI Amstelveen nieuw lid van de businessclub

De bekende Amstelveense BMW-Mini dealer Van Poelgeest is lid geworden van de Cobra Museum Businessclub. Met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk is Van Poelgeest exclusief BMW en MINI dealer in de Randstad. De organisatie telt ruim 250 gedreven medewerkers die in een open, informele sfeer werken aan de tevredenheid van hun klanten. Alles weerspiegelt de kwaliteit van de merken. Zo werkt Van Poelgeest aan duurzame relaties met klanten. Al sinds 1964. Met die klanten gaat Van Poelgeest samen met het Cobra Museum de komende tijd prachtige momenten organiseren!

Meer informatie vindt u op de website https://www.van-poelgeest.nl/

 

Een Van Poelgeest automobiel voor de bouw van een geheel nieuw showroom in Amstelveen aan de A9

De Cobra Businessclub verwelkomt Maasdam Projectinrichting als nieuwe partner!

Maasdam Projectinrichting is een partner voor zorg-, school-, en kantoorinrichting. Concepten ontwikkelen en uitwerken, van ruw idee tot en met perfecte realisatie. Bij Maasdam zien ze projectinrichting heel breed en realiseren interieurs waar mensen rust ervaren en beter worden in hun werkzaamheden. Een uitgebreid assortiment van vloeren, wanden, bureaustoelen en speciaalmeubilair zorgt voor een antwoord op iedere inrichtingsvraag. Op zoek naar een projectinrichter? Neem contact op met Maasdam Projectinrichting. https://www.maasdam.nl/

HSB Bouw B.V. nieuw lid businessclub

HSB is een betrokken Volendamse aannemer die sinds 1932 maatwerk biedt op het gebied van ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie, kleinbouw en onderaanneming. Met alle vakdisciplines en -kennis onder één dak zetten ruim 350 mensen zich dagelijks graag in voor opdrachtgevers én bewoners om tot een optimaal resultaat te komen. Als bouwteam aannemer pur sang bieden zij altijd antwoord op zowel technische als commerciële vraagstukken, het volledig ontzorgen in de woningbouw en de projectontwikkeling zit hen in het bloed. Met een maatschappelijk verantwoorde focus op opdrachtgevers en bewoners stelt HSB hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.

Meer informatie vindt u op de website https://www.hsb-volendam.nl/

La Sabbia in Utrecht (Leidsche Rijn)

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Naast de Cobra Business Club zijn er ook de New Founders, de Cobra Entrepreneurs, het Cobra Global en diverse sponsormogelijkheden op projectbasis. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en inspiratie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van het Cobra Museum voor Moderne Kunst, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Bert Mennings.

+31 (0) 20 5475039
b.mennings@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief