Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

The Cobra Museum presents: This is Surrealism! The Boijmans masterpieces. #thisissurrealism #boijmans #cobramuseum… twitter.com/i/web/status/1…

RT @emilykocken: Ik bezocht de Polke Blaudzun opstelling in @cobramuseum en hoorde een nachtblauwe, doch lucide soundtrack, het beeld in ze…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

Cobra Business Club

Een netwerk van bedrijven gelieerd aan het Cobra Museum.

De Cobra Business Club is een netwerk van bedrijven die zich voor langere tijd aan het Cobra Museum hebben gelieerd. Het clubverband biedt in de eerste plaats een goed platform om elkaar enkele malen per jaar te ontmoeten. Onze leden, de lijst vindt u onder aan deze pagina, zijn toonaangevende bedrijven uit de metropoolregio Amsterdam. De Business Club heeft een onafhankelijk bestuur en zorgt samen met het Cobra Museum voor financiële impulsen voor de tentoonstellingsprogrammering.

Aan het lidmaatschap van de Cobra Business Club is een deelnamebedrag verbonden van €3.000.- op jaarbasis, excl. btw. Viermaal per jaar vindt een ledenbijeenkomst plaats waarbij -naast aandacht voor een inhoudelijk onderwerp- ook uitgebreid de gelegenheid is om te ‘netwerken’ met gelijkgestemden. Een introducé is iedere keer van harte welkom.

De Cobra Business Club biedt een bijzonder pakket tegenprestaties. Klik hier voor een compleet overzicht.

Businessclub avondmeeting
Erik Scheerder tijdens een presentatie op een Cobra Businessclub meeting .
Businessclub avondmeeting

In focus: HermanDeGroot Ingenieurs

Al 25 jaar levert HermanDeGroot Ingenieurs hoogwaardige technologische oplossingen, strategie en beleid op het gebied van toekomstbestendig vastgoed en gebiedsontwikkeling in de bebouwde omgeving. Duurzaamheid staat sinds de oprichting centraal in alles wat wij doen. Als concreet voorbeeld daarvan hebben we samen met universiteiten en hogescholen een oplossing ontwikkeld voor de energietransitie: Ultra-Diepe Geothermie (UDG). Hierbij wordt warmte die van nature op 4 tot 7 km diepte in de aarde voorkomt, gebruikt voor het opwekken van CO2-vrije elektriciteit, warmte en koude. Duurzaamheid is bij alles wat HermanDeGroot ontwikkeld een randvoorwaarde: niet alleen ten behoeve van het gebruikscomfort en de toekomstbestendigheid van het vastgoed, maar van de hele planeet.

https://www.hermandegroot.nl/

Masdar City in Abu Dhabi wordt de eerste CO2 neutrale stad ter wereld.

Van Poelgeest BMW-MINI Amstelveen nieuw lid van de businessclub

De bekende Amstelveense BMW-Mini dealer Van Poelgeest is lid geworden van de Cobra Museum Businessclub. Met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk is Van Poelgeest exclusief BMW en MINI dealer in de Randstad. De organisatie telt ruim 250 gedreven medewerkers die in een open, informele sfeer werken aan de tevredenheid van hun klanten. Alles weerspiegelt de kwaliteit van de merken. Zo werkt Van Poelgeest aan duurzame relaties met klanten. Al sinds 1964. Met die klanten gaat Van Poelgeest samen met het Cobra Museum de komende tijd prachtige momenten organiseren!

Meer informatie vindt u op de website https://www.van-poelgeest.nl/

 

Een Van Poelgeest automobiel voor de bouw van een geheel nieuw showroom in Amstelveen aan de A9

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Naast de Cobra Business Club zijn er ook de New Founders, de Cobra Entrepreneurs, het Cobra Global en diverse sponsormogelijkheden op projectbasis. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en inspiratie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van het Cobra Museum voor Moderne Kunst, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Denise van der Schaft

+31 (0) 20 5475039
d.vanderschaft@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief