Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

RT @Gem_Amstelveen: Middelbare scholieren mogen deze zomer gratis naar het @cobramuseum. Het museum geeft een scholierenvoucher uit als teg…

Vanaf 1 juni: Surrealistische topstukken in een surreële tijd: This is Surrealism! in het Cobra Museum in Amstelvee… twitter.com/i/web/status/1…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

Cobra Business Club

Een netwerk van bedrijven gelieerd aan het Cobra Museum.

De Cobra Business Club is een netwerk van bedrijven die zich voor langere tijd aan het Cobra Museum hebben gelieerd. Het clubverband biedt in de eerste plaats een goed platform om elkaar enkele malen per jaar te ontmoeten. Onze leden, de lijst vindt u onder aan deze pagina, zijn toonaangevende bedrijven uit de metropoolregio Amsterdam. De Business Club heeft een onafhankelijk bestuur en zorgt samen met het Cobra Museum voor financiële impulsen voor de tentoonstellingsprogrammering.

Aan het lidmaatschap van de Cobra Business Club is een deelnamebedrag verbonden van €3.000.- op jaarbasis, excl. btw. Viermaal per jaar vindt een ledenbijeenkomst plaats waarbij -naast aandacht voor een inhoudelijk onderwerp- ook uitgebreid de gelegenheid is om te ‘netwerken’ met gelijkgestemden. Een introducé is iedere keer van harte welkom.

De Cobra Business Club biedt een bijzonder pakket tegenprestaties. Klik hier voor een compleet overzicht.

Businessclub avondmeeting
Erik Scheerder tijdens een presentatie op een Cobra Businessclub meeting .
Businessclub avondmeeting

In Focus: Hoorne Vastgoed,  een transparant en gedreven familiebedrijf

Sinds 2009 is Hoorne gehuisvest in een gerestaureerde boerderij in Uitgeest. Een plek die veel vertelt over wie Hoorne Vastgoed is: een transparant en laagdrempelig familiebedrijf met ondernemersgeest, lef en ‘familiegevoel’ in hun DNA. De familiecultuur in het bedrijf manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Maatschappelijke meerwaarde creëren, dat is waar Hoorne Vastgoed als multidisciplinaire vastgoedontwikkelaar en –belegger voor staat. De missie van Hoorne Vastgoed is bouwen aan beter winkelen, wonen en leven.

Voor meer informatie: https://www.hoornevastgoed.nl/

 

In focus: HermanDeGroot Ingenieurs

Al 25 jaar levert HermanDeGroot Ingenieurs hoogwaardige technologische oplossingen, strategie en beleid op het gebied van toekomstbestendig vastgoed en gebiedsontwikkeling in de bebouwde omgeving. Duurzaamheid staat sinds de oprichting centraal in alles wat wij doen. Als concreet voorbeeld daarvan hebben we samen met universiteiten en hogescholen een oplossing ontwikkeld voor de energietransitie: Ultra-Diepe Geothermie (UDG). Hierbij wordt warmte die van nature op 4 tot 7 km diepte in de aarde voorkomt, gebruikt voor het opwekken van CO2-vrije elektriciteit, warmte en koude. Duurzaamheid is bij alles wat HermanDeGroot ontwikkeld een randvoorwaarde: niet alleen ten behoeve van het gebruikscomfort en de toekomstbestendigheid van het vastgoed, maar van de hele planeet.

https://www.hermandegroot.nl/

Masdar City in Abu Dhabi wordt de eerste CO2 neutrale stad ter wereld.

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Naast de Cobra Business Club zijn er ook de New Founders, de Cobra Entrepreneurs, het Cobra Global en diverse sponsormogelijkheden op projectbasis. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en inspiratie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van het Cobra Museum voor Moderne Kunst, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Denise van der Schaft

+31 (0) 20 5475039
d.vanderschaft@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief