Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

RT @rtvamstelveen: #Musea zijn voorlopig nog dicht, maar aan creativiteit geen gebrek. Wat gebeurt er achter de schermen in tijden van een…

Today marks the first day of the annual Queer History Month! It is the first time that this takes place in the Net… twitter.com/i/web/status/1…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

Cobra Business Club

Een netwerk van bedrijven gelieerd aan het Cobra Museum.

De Cobra Business Club is een netwerk van bedrijven die zich voor langere tijd aan het Cobra Museum hebben gelieerd. Het clubverband biedt in de eerste plaats een goed platform om elkaar enkele malen per jaar te ontmoeten. Onze leden, de lijst vindt u onder aan deze pagina, zijn toonaangevende bedrijven uit de metropoolregio Amsterdam. De Business Club heeft een onafhankelijk bestuur en zorgt samen met het Cobra Museum voor financiële impulsen voor de tentoonstellingsprogrammering.

Aan het lidmaatschap van de Cobra Business Club is een deelnamebedrag verbonden van €3.000.- op jaarbasis, excl. btw. Viermaal per jaar vindt een ledenbijeenkomst plaats waarbij -naast aandacht voor een inhoudelijk onderwerp- ook uitgebreid de gelegenheid is om te ‘netwerken’ met gelijkgestemden. Een introducé is iedere keer van harte welkom.

De Cobra Business Club biedt een bijzonder pakket tegenprestaties. Klik hier voor een compleet overzicht.

Businessclub avondmeeting
Erik Scheerder tijdens een presentatie op een Cobra Businessclub meeting .
Businessclub avondmeeting

In Focus: Hoorne Vastgoed,  een transparant en gedreven familiebedrijf

Sinds 2009 is Hoorne gehuisvest in een gerestaureerde boerderij in Uitgeest. Een plek die veel vertelt over wie Hoorne Vastgoed is: een transparant en laagdrempelig familiebedrijf met ondernemersgeest, lef en ‘familiegevoel’ in hun DNA. De familiecultuur in het bedrijf manifesteert zich met name door de korte beslislijnen en de loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers; naar het bedrijf, maar ook naar de familie. Maatschappelijke meerwaarde creëren, dat is waar Hoorne Vastgoed als multidisciplinaire vastgoedontwikkelaar en –belegger voor staat. De missie van Hoorne Vastgoed is bouwen aan beter winkelen, wonen en leven.

Voor meer informatie: https://www.hoornevastgoed.nl/

 

In focus: Altera Vastgoed

Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot core vastgoedbeleggingen in de sectoren woningen en winkels. De portefeuilles bestaan uit kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed met stabiele rendementsverwachtingen. Altera heeft circa € 2,6 miljard onder beheer, maakt geen gebruik van vreemd vermogen en kent een laag kostenniveau.

Het doel van Altera is om – op basis van een zuivere core strategie en met hoogwaardig, duurzaam en toekomstbestendig vastgoed – institutionele beleggers een stabiel en duurzaam rendement te bieden dat voor nu en in de toekomst aansluit bij de beleggingsdoelstellingen en –beginselen van institutionele beleggers, die lange termijn duurzame rendementen nastreven.

De organisatiestructuur is afgestemd op het sectorale karakter van Altera Vastgoed. De managementorganisatie van Altera Vastgoed is geïntegreerd in de vennootschap, en niet opgenomen in een afzonderlijke juridische entiteit. Dit is een groot voordeel voor Altera en haar aandeelhouders, omdat er op die manier altijd in het belang van de klanten wordt geopereerd (alignement) en er geen daarvan afwijkende strategische drijfveren of conflicterende belangen ontstaan, zoals concurrerende woningmandaten, separate accounts, winstdoelstelling manager of holding of andere risico verhogende drijfveren.

Altera Vastgoed is in 2000 opgericht door het samengaan van twee direct vastgoed portefeuilles van het pensioenfonds Hoogovens en de KLM pensioenfondsen. Sinds 2000 is het aantal aandeelhouders gestaag toegenomen naar thans meer dan 50.

https://www.alteravastgoed.nl/

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Naast de Cobra Business Club zijn er ook de New Founders, de Cobra Entrepreneurs, het Cobra Global en diverse sponsormogelijkheden op projectbasis. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en inspiratie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van het Cobra Museum voor Moderne Kunst, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Denise van der Schaft

+31 (0) 20 5475039
d.vanderschaft@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief