Atelier CoBrA

Want dat kan mijn neefje van 6 ook!

 
 
 
 

Atelier CoBrA. 

Tijdens de tentoonstelling Een Ontembare Kracht is Atelier CoBrA omgetoverd tot expositieruimte. Maar niet getreurd! De installatie van Brian Belott is op sommige momenten van de dag beschikbaar als atelier. Dan kun je dus je tekening maken tussen de kunstwerken in. Hoe cool is dat?!
Voor iedereen, jong en oud, die zich geïnspireerd voelt na een bezoek aan de tentoonstelling ligt er papier en tekenmateriaal klaar om zelf creatief aan de slag te gaan. Want dat kan jij toch ook? Inderdaad. Laat het zien!

Daarnaast kunnen kinderen elke zondag tussen 11:00 en 14:00 uur binnenlopen om zich onder begeleiding van vrijwilligers uit te leven met creatieve opdrachten. Ouders kunnen ondertussen de tentoonstelling bekijken.

Atelier CoBrA is ook af te huren voor groepen kinderen of volwassenen (tijdens de huidige tentoonstelling zal dit de voordrachtzaal zijn).

Tel.: 020-5475031
E-mail: activiteiten@cobra-museum.nl

We zoeken nieuwe vrijwilligers voor het kinderatelier. Kijk snel op onze vacaturepagina!

Jouw verjaardagsfeestje in Atelier CoBrA!

Voor jarige kinderen organiseert het Cobra Museum leuke, creatieve feestjes! Tijdens een verjaardagsworkshop in het Cobra Museum gaan de kinderen als een echte kunstenaar aan de slag. En natuurlijk wordt er gewerkt in de geest van CoBrA: spontaan en experimenteel. Ze mogen knoeien en worden aangemoedigd om buiten de lijntjes te kleuren.

Vooraf kan de jarige kiezen tussen het maken van een schilderopdracht (met acrylverf op een echt schildersdoek) of een ruimtelijk werkstuk met allerlei spannende materialen. In het museum worden eerst een paar CoBrA-kunstwerken bekeken en besproken. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag. Als de werkstukken klaar zijn, worden ze nabesproken in de groep. Uiteraard mogen de kunstwerken na afloop mee naar huis.

Leeftijd: 6 tot en met 12 jaar.
Deelname: maximaal tien kinderen.
Duur workshop: negentig minuten.
Kosten: € 200,- (incl. entree, materialen en een drankje).
We stellen het op prijs als ouders tijdens de workshop bereikbaar blijven. Zij kunnen tijdens de workshop dan de tentoonstellingen bezoeken of in het Museumcafé verblijven. Ook is het mogelijk om na afloop een verjaardagstaart in het café te bestellen.

 

Wil je een verjaardagworkshop reserveren?

Geef dit dan zo ruim mogelijk van tevoren aan bij onze coördinator.
Tel.: 020-5475031
E-mail: activiteiten@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief