Atelier CoBrA

Want dat kan mijn neefje van 6 ook!

 
 
 
 
 

Atelier CoBrA. 

Tijdens de tentoonstelling Een Ontembare Kracht is Atelier CoBrA omgetoverd tot expositieruimte. Maar niet getreurd! De installatie van Brian Belott is op sommige momenten van de dag beschikbaar als atelier. Dan kun je dus je tekening maken tussen de kunstwerken in. Hoe cool is dat?!
Voor iedereen, jong en oud, die zich geïnspireerd voelt na een bezoek aan de tentoonstelling ligt er papier en tekenmateriaal klaar om zelf creatief aan de slag te gaan. Want dat kan jij toch ook? Inderdaad. Laat het zien!

Daarnaast kunnen kinderen elke zondag tussen 11:00 en 14:00 uur binnenlopen om zich onder begeleiding van vrijwilligers uit te leven met creatieve opdrachten. Ouders kunnen ondertussen de tentoonstelling bekijken.

Atelier CoBrA is ook af te huren voor groepen kinderen of volwassenen (tijdens de huidige tentoonstelling zal dit de voordrachtzaal zijn).

Tel.: 020-5475031
E-mail: activiteiten@cobra-museum.nl

Vier jouw verjaardag tijdens Een Ontembare Kracht!

Ben je net jarig geweest of ben je bijna jarig, en wil je een super gaaf feestje geven? Kom dan bij ons je feestje vieren!
In onze speciale kindertentoonstelling Een Ontembare Kracht kan jij nu je verjaardag vieren. Je kan namelijk een workshop Experimenteel Schilderen volgen bij ons. Samen met 10 vriendjes en vriendinnetjes kan je dan anderhalf uur lang de kunstenaar uithangen!
Jullie gaan aan de slag tussen de kunstwerken en maken een spannend schilderij. Natuurlijk is er ook tijd om te spelen in de tentoonstelling en neemt onze museumdocent jullie mee om kunst te kijken.

Deze bijzondere tentoonstelling loopt t/m 17 februari 2019

Duur: 90 minuten

Kosten: €200,- voor 10 kinderen (6-12jaar), incl. materialen en ranja

Boeken kan door te mailen naar activiteiten@cobra-museum.nl

Wil je een verjaardagworkshop reserveren?

Geef dit dan zo ruim mogelijk van tevoren aan bij onze coördinator.
Tel.: 020-5475031
E-mail: activiteiten@cobra-museum.nl

 
 
 
 

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief