Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Niet alleen in Assen is Frida's werk te bewonderen in 2021, ook bij ons in Amstelveen. Een Frida-topjaar in Nederla… twitter.com/i/web/status/1…

De @amsterdampride week is van start gegaan. @SALTOamsterdam toont een prachtige video over de tentoonstelling Be… twitter.com/i/web/status/1…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

01 Sep 2018

Zomerworkshops CoBrA in Amsterdamse Bos

Wilde Kunst? CoBrA Materie!

Tijdens de tentoonstelling Rusteloze Materie kunnen jonge creatievelingen van 6 t/m 12 jaar meedoen aan een workshop midden in het bos!

Deelnemers krijgen eerst een korte introductie over CoBrA en het begrip ‘rusteloze materie’. Daarbij gaan we er vanuit dat zielen of geesten niet alleen bestaan bij mensen of dieren, maar ook bij planten en stenen of andere natuurlijke fenomenen zoals bergen of rivieren. Alles leeft! Daarom gaan we op zoek naar stenen, takken en andere dingen uit het bos en gaan we deze tot leven wekken met verf, touw en andere materialen.

De workshopdocent wacht jullie op bij het houten huis naast het Amsterdamse Bostheater (de Duizendmeterweg 7, 1182 DC Amstelveen) en neemt jullie mee naar een open plek in het bos waar we aan de slag gaan! De workshops zijn de gehele zomervakantie op zaterdagen van 11.30-13.30uur (21 juli, 4 augustus, 11 augustus, 18 augustus,  1 september).

Koop hier je kaartje!

 
 
 
 
 

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief