Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Tomorrow, Wednesday 27 January 2021, at 20:35 on NPO1 we will host the show "TUSSEN KUNST EN KITSCH". We will dive… twitter.com/i/web/status/1…

RT @azizbekkaoui: Trots dat ik kan mededelen dat ik de kostuums ga ontwerpen voor theaterproductie #Antigone #Regie is in handen van @A_Da…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

20 Feb 2021

Voorjaarsvakantie: Familieworkshop Experimenteel Schilderen!

Experimenteel schilderen in de voorjaarsvakantie!

Neem in de voorjaarsvakantie met de hele familie deel aan een creatieve workshop! In deze workshop wordt er gewerkt met verf en experimenteel materiaal zoals vogelzand en lijm op het doek. Vooraf bekijk je kort een aantal kunstwerken op zaal en na afloop mag het gemaakte schilderij uiteraard mee naar huis.

Creatieve familieworkshop in het Cobra Museum tijdens de voorjaarsvakantie

Neem met de hele familie deel aan een creatieve workshop in het Cobra Museum! De deelnemers maken tijdens deze workshop kennis met CoBrA-kunstenaars zoals Karel Appel en Asger Jorn. Zo gaan ze kijken op zaal en leren ze over de schilderijen en de kunstenaars. Daarna kan iedereen vol inspiratie zelf aan de slag in het CoBrA Atelier!

 

Maatregelen omtrent corona

Alle workshops vinden plaats in het atelier volgens geldende corona-protocollen voor een veilige activiteit. Vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het museum.

Praktische informatie:

Wanneer: zaterdag 20 en zaterdag 27 februari 2021

Tijd: 14.00 tot 16.00 uur

Maximaal 15 deelnemers, dus twijfel niet te lang!

Deelname kost €12.50 (incl. entree museum)

Reserveren is verplicht. Klik hier om ticket(s) te bestellen.

 

 
Kinderen aan het werk
 
 
 
 

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief