Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

RT @GaykrantNL: Met “Onder de huid: het leven en werk van Claude Cahun” laat @cobramuseum ons kennismaken met het bijzondere levensverhaal…

RT @GaySayHello: GaySayHello RT: Met “Onder de huid: het leven en werk van Claude Cahun” laat @cobramuseum ons kennismaken met het bijzonde…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

Thuis aan de slag met de Cobra kleurplaten

Print onze mooie kleurplaten van verschillende werken van Cobra-kunstenaars als Karel Appel uit. Pak je kleurpotloden of stiften erbij en ga thuis aan de slag! 

Lekker buiten de lijntjes kleuren!

Dit is Baardmannetje van de Deense kunstenaar Henry Heerup. Download hier

Karel Appel’s spijkermannetje heet eigenlijk ‘Staande figuur’. Hij is van dennenhout en heeft dus houtkleuren.  Download hier.

Dit is ‘Kat met vogel’, een kunstwerkje uit restmateriaal van de Deense kunstenaar Henry Heerup. Download kat en vogel hier.

Karel Appel’s mannetje van piepschuim is gemaakt van een piepschuim doos van een boormachine. Je kan deze kleurplaat natuurlijk veel kleuren geven zoals Appel dat deed, maar je kan ook aan je vader of moeder vragen of er nog piepschuimverpakkingsmateriaal in huis ligt om een eigen mannetje mee te maken! Download hier.

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief