Op dit moment zijn we gesloten

Te zien vanaf 12 juli: Nieuwe Nuances in het Cobra Museum voor Moderne kunst. #cobramuseum #amstelveen #womeninart pic.twitter.com/3LQCYayZGg

On display from July 12 in the Cobra Museum of Modern Art. "New Nuances, female artists in and around Cobra". Inclu… twitter.com/i/web/status/1…

Verwacht 14 Dec 2019 - 05 Apr 2020

Verwacht: Tentoonstelling Sigmar Polke v/s Blaudzun. Muziek van onbekende herkomst

Het Cobra Museum toont  de serie Musik ungeklärter Herkunft van de vermaarde Duitse kunstenaar Sigmar Polke. Een serie van 40 werken die hij in 1996 maakte. Het museum heeft Blaudzun (muzikant, regisseur, fietser) gevraagd om een zoektocht te maken naar de muziek van onbekende herkomst geïnspireerd op het werk van Sigmar Polke. Vanaf 14 december zal beeld en geluid in een unieke opstelling op zaal te zien zijn.

Meer informatie volgt.