Op dit moment zijn we gesloten

ONLY A FEW PLACES LEFT. JONAS OHLSSON'S SUMMER SCHOOL (IT STARTS NEXT WEEK)⚒️🦛🍻🏒✏️🔈 @cobramuseum

#degek / #thefool = Thijs ligthart. Thanx Thijs, you are on pole position to become the fool of the month! Join us… twitter.com/i/web/status/1…

Verwacht 14 Dec 2019 - 05 Apr 2020

Verwacht: Tentoonstelling Sigmar Polke v/s Blaudzun. Muziek van onbekende herkomst

Het Cobra Museum toont  de serie Musik ungeklärter Herkunft van de vermaarde Duitse kunstenaar Sigmar Polke. Een serie van 40 werken die hij in 1996 maakte. Het museum heeft Blaudzun (muzikant, regisseur, fietser) gevraagd om een zoektocht te maken naar de muziek van onbekende herkomst geïnspireerd op het werk van Sigmar Polke. Vanaf 14 december zal beeld en geluid in een unieke opstelling op zaal te zien zijn.

Meer informatie volgt.