Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

SURREALISTISCHE TOPSTUKKEN IN EEN SURREELE TIJD: Nog 6 dagen en dan gaat op tweede Pinksterdag 1 juni 'This is Surr… twitter.com/i/web/status/1…

Vanaf 1 juni, tweede Pinksterdag kunt u weer het Cobra Museum bezoeken. Maar u kunt nu al uw ticket kopen. U kunt p… twitter.com/i/web/status/1…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

08 Sep 2018

8 september: Open Dag Culturele Instellingen Amstelveen Stadshart

De culturele instellingen rondom het Stadshart van Amstelveen organiseren gezamenlijk een open dag. Op 8 september kunt u gratis het museum bezoeken. U kunt ook een bezoek brengen aan de Bibliotheek, de Schouwburg, P60 en Platform C. Overal worden speciale programma’s georganiseerd om u kennis te laten maken met het culturele aanbod van de Amstelveense culturele instellingen.

 

In het Cobra Museum heeft u deze dag de unieke mogelijkheid voor een bezoek aan het depot waar duizenden kunstobjecten liggen opgeslagen. Ook kunt u samen met de tentoonstellingsmakers door de tentoonstellingen lopen en hen alles vragen over de kunst en over het museum. Voor kinderen is er een workshop experimenteel schilderen en een speurtocht langs alle culturele instellingen die mee doen.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk* Reserveren voor een bezoek aan het depot of de workshops online is noodzakelijk wegens beperkte capaciteit.

*Daarbij komen geringe servicekosten afhankelijk van uw eigen bank.

Aanmelden via deze link

11:00                    Museum open: gratis entree

13:00 – 14:00    Tour door het depot met registrar Rie van Beek

14:00 – 15:00    Tour door het depot registrar Rie van Beek

13:30 – 15:30    Workshop voor kinderen 6 – 12 jr.

 

Foto Matthijs Immink

Doe de ‘herontdek het kind in je zelf test’!

Op de Uitmarkt 2018 deden al honderden mensen de ‘Herontdek het kind in je zelf’ test. Speciaal voor deze open dag bouwen we een tent op het Sandbergplein en bieden we de test aan alle Amstelveners aan. De test en de analyse worden afgenomen door kinderen want allen zij zijn zo creatief en eerlijk om te kijken of volwassenen nog te redden zijn. Durft u het aan?

 

De andere Amstelveense culturele instellingen:

https://schouwburgamstelveen.nl/nieuws/open-dag/

http://p60.nl/

https://www.debibliotheekamstelland.nl/

www.platform-c.nu

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief