15 Nov 2018

Onbeperkt werken voor mensen met een beperking

Op 15 november organiseert Onbeperkt aan de Slag samen met de Gemeente Amstelveen en het Cobra Museum Onbeperkt werken met een beperking. Een landelijk evenement dat plaatsvind op diverse locaties in Nederland. Het Cobra Museum deelt het enthousiasme van deze dag en zet zich in om mensen met een beperking een plek te geven in het museum.

illustration by Emma Ruth Levie

Op 15 november organiseert Onbeperkt aan de Slag een landelijk estafette evenement. Op deze manier willen we een positieve impuls geven aan het aannemen van mensen met een arbeidsbeperking. De Gemeente Amstelveen organiseert het regionale evenement van deze landelijke actie en die vindt plaats in het Cobra Museum. Het is iedere jaar een groot succes en wordt door honderden werkzoekenden en werkgevers in de regio’s bezocht.

Het Cobra Museum deelt het enthousiasme van de Gemeente Amstelveen en Onbeperkt aan de Slag en zet zich in om mensen met een beperking een plek te geven. Het museum is een dynamische werkomgeving waar niet gekeken wordt naar wat ‘gewoon’ is. Wij zijn gewend om juist het bijzondere van een mens te faciliteren en een podium te bieden.

U kunt als werkgever op deze dag gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking ontmoeten en spreken op een informele manier. Als u vacatures hebt, kunt u aan de Meet&Greet deelnemen. Het is een ideale manier om kennis te maken met de doelgroep.

Meer informatie is te vinden op onbeperktaandeslag.nl

Ondernemers en deelnemers kunnen zich aanmelden via ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl.

U kunt ook gewoon vrij inlopen.

Karel Appel Staande figuur 1947