Tussen Kunst & Kitsch van AVROTROS at the Cobra Museum of Modern Art! #cobramuseum #museumofmodernart #museum… twitter.com/i/web/status/1…

RT @PaolavandeVelde: Claude Cahun in @cobramuseum Op zoek naar de derde sekse telegraaf.nl/t/1330774065/ via @telegraaf

14 Oct 2020

Maakplaats on tour bij het Cobra Museum: Maak je eigen muziekinstrument

De Maakplaats gaat on tour naar het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Laat je eerst inspireren door de abstracte schilderkunst en maak dan zelf muziek met een Makey Makey.
Je bedenkt en maakt een instrument met potlood en papier en brengt het tot leven door verbindingen te leggen met Makey Makey.

Makey Makey geeft jou de mogelijkheid om zelf de knoppen van je instrument op het papier te plaatsen. Door verbindingen te leggen kun je deze knoppen daadwerkelijk bespelen kun je met jouw muziek de mede deelnemers verrassen.

Dit is een uitdagende rondleiding en workshop voor kinderen van 8-10 jaar in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in samenwerking met de Bibliotheek Amstelland. Neem gezellig je ouders mee naar het Cobra Museum, zij kunnen tijdens de workshop rondkijken in het museum.

Deelname is enkel mogelijk bij vertoon van geldig workshopticket.

Bestel je ticket via deze link.

Let op: het toegangskaartje voor ouders is niet inbegrepen bij de workshopprijs.

Wanneer: woensdag 14 oktober 2020

Tijdstip: 15:30-17:00 uur