Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

We are very grateful to the province of Noord-Holland and the municipality of Amstelveen for granting us € 192.945… twitter.com/i/web/status/1…

RT @Fomo_You: Press conference 3D @musea21 @vangoghmuseum A decade of acquisitions @cobramuseum Frida Khalo & Diego Rivera @themauritshuis…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

19 Dec 2020

Kerstvakantie: Familieworkshop Experimenteel Schilderen!

Experimenteel schilderen in de kerstvakantie!

Neem in de kerstvakantie met de hele familie deel aan een creatieve workshop! In deze workshop wordt er gewerkt met verf en experimenteel materiaal zoals vogelzand en lijm op het doek. Vooraf bekijk je kort een aantal kunstwerken op zaal en na afloop mag het gemaakte schilderij uiteraard mee naar huis. 

Creatieve familieworkshop in het Cobra Museum tijdens de kerstvakantie

Neem met de hele familie deel aan een creatieve workshop in het Cobra Museum! De deelnemers maken tijdens deze workshop kennis met CoBrA-kunstenaars zoals Karel Appel, Asger Jorn en andere moderne kunstenaars. Zo gaan ze kijken op zaal en leren ze over de schilderijen en de kunstenaars. De schilderijen hangen extra laag zodat ze goed van dichtbij te zien zijn! Niets moet en alles mag. Daarna kan iedereen vol inspiratie zelf aan de slag in het CoBrA Atelier!

 

Maatregelen omtrent corona

Volwassen begeleiders kunnen deelnemen mits ze tot hetzelfde huishouden behoren. Vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht in het museum. Alle workshops vinden plaats in het atelier volgens geldende corona-protocollen voor een veilige activiteit.

Praktische informatie:

Wanneer: zaterdag 19 december, woensdag 30 december en zaterdag 2 januari

Tijd: 14.00 tot 16.00 uur

Maximaal 15 deelnemers, dus twijfel niet te lang!

Deelname kost €12.50 (excl. entree museum, museumkaart gratis entree)

Reserveren is verplicht. Klik hier om je online ticket(s) te reserveren.

 

 
 
 
 
 

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief