08 Apr 2017

14 April: Internationale Slow Art Day

Het Cobra Museum doet al weer voor de vierde maal mee aan het wereldwijde evenement Slow Art Day. Het Cobra Museum was het eerste museum in Nederland die regelmatig ruim de tijd gaf langzaam naar kunst kijken. Hoe lang kun jij naar één werk kijken?

It’s not what you look at that matters, it’s what you see.
Henry David Thoreau

Hoe lang kun jij naar één werk kijken?
Wanneer je bewust, langzaam kijkt naar een kunstwerk ontdek je zoveel meer. Iedereen ziet iets anders in een kunstwerk. Het Cobra Museum laat je zien hoe je dat doet. Ga samen met een kleine groep onder begeleiding van onze museumdocenten op ontdekking door onze collectie.

zie ook www.slowartday.com

Datum: 14 april 2018
Tijden met begeleiding: 14.00 uur en 15.15uur

Er zijn verder geen kosten aan deelname van Slow Art Day verbonden. U betaalt alleen de entree van het museum. Wegens beperkt aantal plekken is reserveren noodzakelijk. Alle leeftijden mogen mee doen! U kunt hier uw ticket boeken: http://www.cobra-museum.nl/online-tickets/

Heeft u geen tijd op 14 april maar wilt u wel graag een Slow Art Walk doen?

Boek dan uw eigen Slow Art Walk op het voor u ideale moment. Maximum aantal deelnemers 20

Duur rondleiding: 1 uur exclusief nazit

Kosten: €90,- per rondleiding excl. entree (gratis entree met Museumkaart)