Van 15 maart tot en met 6 april is het Cobra museum gesloten. Meer informatie op cobra-museum.nl

Vanaf 15 maart tot en met 31 maart is het Cobra Museum gesloten #corona #cobramuseum

29 Mar 2020

Het Cobra Museum bij je thuis: Cobra kleurplaten

Omdat niet alleen ons museum gesloten is, maar ook Atelier CoBrA (de doe- en knutsel ruimte van het museum) bieden wij je nu downloadable kleurplaten aan. Ook hebben we tekenopdrachten voor jullie die je thuis kan doen!

Lekker buiten de lijntjes kleuren!

Dit is Baardmannetje van de Deense kunstenaar Henry Heerup. Download hier

Karel Appel’s spijkermannetje heet eigenlijk ‘Staande figuur’. Hij is van dennenhout en heeft dus houtkleuren.  Hier download je hem.

Dit is ‘Kat met vogel’ , een kunstwerkje uit restmateriaal van de Deense kunstenaar Henry Heerup. Download kat en vogel hier.

Karel Appel’s mannetje van piepschuim is gemaakt van een piepschuimen doos van een boormachine. Je kan deze kleurplaat natuurlijk veel kleuren geven zoals Appel dat deed, maar je kan ook aan je vader of moeder vragen of er nog piepschuimverpakkingsmateriaal in huis ligt om een eigen mannetje mee te maken!

Hier downloaden