Tussen Kunst & Kitsch van AVROTROS at the Cobra Museum of Modern Art! #cobramuseum #museumofmodernart #museum… twitter.com/i/web/status/1…

RT @PaolavandeVelde: Claude Cahun in @cobramuseum Op zoek naar de derde sekse telegraaf.nl/t/1330774065/ via @telegraaf

08 Nov 2020

Het Cobra Museum viert haar verjaardag!

Op 8 november 1995 opende het museum haar deuren, als verwijzing naar de oprichtingsdatum van de CoBrA-beweging op 8 november 1948. Het museum bestaat nu 25 jaar en dat willen we natuurlijk vieren met onze bezoekers!

Het museum is op zondag 8 november de hele dag gratis te bezoeken. Het kinderatelier is ook de hele dag geopend, dus je kunt ook je mouwen opstropen en aan de slag met onze begeleiders. Liever zin in een rondleiding door een van onze conservatoren? Zij geven op verschillende tijden rondleidingen door de tentoonstellingen Ben Cobra en Onder de huid – Claude Cahun. Op deze dag presenteren we in het atelier ook de drie genomineerde video-inzendingen van de wedstrijd Museum van de Toekomst!

Praktische informatie:
Reserveren is verplicht om het museum te kunnen bezoeken en om deel te nemen aan de rondleidingen. De gratis online tickets zijn binnenkort beschikbaar op onze website. Voor deelname aan het kinderatelier is reserveren niet verplicht. Vanwege de huidige corona-maatregelen is er slechts beperkte capaciteit, dus boek snel want op=op!