Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Get an insightful glimpse into what our new exhibition, 'Ben Cobra', is all about. From Karel Appel to Hedy d'Anco… twitter.com/i/web/status/1…

RT @avrotros_kunst: Nu te Zien! ⏰ LAATSTE KANS ⏰ 'This is surrealism' is alleen nog dit weekend te bezoeken in het @cobramuseum! Met o.a.…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

01 Jun 2020 - 27 Sep 2020

Gratis audiotour This is Surrealism! op uw eigen mobiel

Bij de tentoonstelling This is Surrealism! is een gratis audiotour gemaakt door hedendaagse surrealist Aynouk Tan beschikbaar.
Deze kunt u op uw eigen smartphone beluisteren door simpelweg onderstaande QR code te scannen met uw smartphone.
Vergeet niet uw eigen koptelefoon of oortjes mee te nemen! 

Aynouk Tan is (mode) journalist en curator. Ze staat bekend om haar carnavaleske kostuums die als pleidooi gelden voor een verbeeldingsvol leven waarin spelen centraal staat en schaamte ons niet laat belemmeren. Voor This is Surrealism! heeft ze een audiotour ingesproken waarin ze de uitgangspunten van het surrealisme dichterbij de leefwereld van de bezoeker brengt. Aan de ene kant doet ze dat door tijden van corona aan het surrealistisch gedachtegoed te koppelen. Er zijn maar weinig stromingen namelijk, die zo bewust kozen voor een leven dat gekenmerkt wordt door twijfel, toeval en onzekerheid. Wat kunnen we, juist nu, van de surrealisten leren? Aan de andere kant staat interactie centraal. Aynouk Tan laat bezoekers korte oefeningen doen die verbeeldingskracht stimuleren en surrealisme inzet als werkwoord.
U kunt de audiotour geheel gratis op uw smartphone beluisteren door simpelweg de QR code onder aan deze pagina te scannen. Neem uw eigen koptelefoon of oortjes mee.
Beluisteren kan ook hier

Waarom moet u de audiotour op uw eigen smartphone afspelen?

In verband met de corona maatregelen werken we voorlopig niet met verwisselbare podcatchers (de kastjes die u doorgaans van een museum krijgt voor een audiotour). Op deze wijze, gebruik makend van uw eigen telefoon, zorgen we ervoor dat u de audiotour 100% veilig kan beluisteren. Het is wenselijk als u daarbij gebruik maakt van een hoofdtelefoon (of ‘oortjes’).

U kunt de QR code die hiernaast staat met uw telefoon scannen. De code is ook in het museum aanwezig.
Als u problemen heeft met installeren, dan kunnen medewerkers van het museum u daar bij helpen.

Scan deze QR code met uw telefoon

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief