Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

RT @WienaBakker: Alleszins een bezoek waard, de tentoonstelling #RustelozeMaterie in het @cobramuseum, laat je verrassen door de expressie…

Er zijn nog een paar plekjes over in onze #cobramuseum zomerworkshops. Los van de inhoud, zou je het alleen al moet… twitter.com/i/web/status/1…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

29 Jul 2018

Gallery Tour met de tentoonstellingsmaker

Iedere laatste zondag van de maand biedt het Cobra Museum een Gallery Tour aan met de samensteller van de tentoonstelling. Loop mee, kijk naar de kunst en hoor de verhalen van achter de schermen.

 

Nieuw! De museumconservator neemt je mee voor een tocht door het museum en vertelt je over de totstandkoming van de tentoonstelling.

Het Cobra Museum biedt vanaf oktober 2017 iedere laatste zondag van de maand een Gallery Tour aan. Je loopt samen met de conservator door de tentoonstelling en hoort de verhalen van achter de schermen, waarbij je meer te weten komt over welke keuzes er gemaakt zijn. De Gallery Tour is gratis en je kunt hier je ticket reserveren.

2018:

Zondag 29 juli, 14:00 uur met als gastvrouw Franka Blok, junior conservator van het Cobra Museum. De focus ligt deze dag op de tentoonstelling Rusteloze Materie.

Zondag 26 augustus, 14:00 uur met als gastvrouw Franka Blok, junior conservator van het Cobra Museum. De focus ligt deze dag op de tentoonstelling Rusteloze Materie.

Er zijn geen kosten verbonden aan de Gallery Tour. Entreeprijzen voor het museum vindt u hier.

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief