We zijn nu open (nog 2 uur tot sluitingstijd)

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Ter gelegenheid van de tentoonstelling ‘Art Brut | Jean Dubuffets revolutie in de kunst’ organiseert het… twitter.com/i/web/status/1…

RT @FCLKorver: Wepublic is lid van #businessclub @cobramuseum, ik zit in bestuur. Meer weten over de business club? Let me know. Mooie even…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

26 Aug 2018

Gallery Tour met de tentoonstellingsmaker

Iedere laatste zondag van de maand biedt het Cobra Museum een Gallery Tour aan met de samensteller van de tentoonstelling. Loop mee, kijk naar de kunst en hoor de verhalen van achter de schermen.

 

Nieuw! De museumconservator neemt je mee voor een tocht door het museum en vertelt je over de totstandkoming van de tentoonstelling.

Het Cobra Museum biedt vanaf oktober 2017 iedere laatste zondag van de maand een Gallery Tour aan. Je loopt samen met de conservator door de tentoonstelling en hoort de verhalen van achter de schermen, waarbij je meer te weten komt over welke keuzes er gemaakt zijn. De Gallery Tour is gratis en je kunt hier je ticket reserveren.

2018:

Zondag 28 oktober, 14:00 uur met als gastvrouw Marie Stel, gastconservator van het Cobra Museum. De focus ligt deze dag op de tentoonstelling Een Ontembare Kracht.

Er zijn geen kosten verbonden aan de Gallery Tour. Entreeprijzen voor het museum vindt u hier.

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief