We are open! (53 minuten tot sluitingstijd)

@hetklokhuis in the house! Opnames voor een speciale Cobra aflevering van het Klokhuis. Presentatrice @SoshaDuysker… twitter.com/i/web/status/1…

Op je sokken door het museum 8weekly.nl/?p=52712

15 Dec 2018

“Een Ontembare Kracht” X Krachtig Kind Kunstwedstrijd

Kunstwedstrijd voor kinderen van 4 – 12 jaar
Maak je mooiste kunstwerk en hang als echte kunstenaar tijdens de kerstvakantie in het Cobra Museum!

Doe je mee?

• Waar ben jij echt goed in? Waarin ben jij krachtig?
    Maak daar een kunstwerk over!

Hoe doe je mee

• Maak je krachtige kunstwerk op A4-formaat.
    Knippen & plakken, schilderen, tekenen: met potlood, kwast of je vingers: kies zelf!
  • Maak je kunstwerk waar je wilt: thuis, op school of in het Museum: kom op 15 december tekenen/schilderen in het Cobra Museum en laat je inspireren door de tentoonstelling ‘Een ontembare kracht’ (toegangsprijs tot het museum niet inbegrepen).

Insturen

Zet achterop je tekening: je naam, leeftijd, e-mail / telefoonnummer en woonadres. Vermeld erbij: Kerst020-kunstwedstrijd.

Breng je tekening vóór 17 december bij de balie van het Cobra Museum, Sandbergplein 1, 1181 ZX Amstelveen.

En dan

In de jury zitten een kunstenaar en docent Kristel van der Horst, Anne van Emmerik van het Cobra Museum, Stadsdominee van Amstelveen Werner Pieterse en Yvonne Teitsma namens het campagneteam van Kerst020.

De winnaars maken we bekend op Kerst020.nl, op cobra-museum.nl en social media.

De winnende tekeningen worden ingelijst en hangen in de kerstvakantie in het Cobra Museum van 22 december 2018 t/m zondag 7 januari 2019.

Om de kunstwerken in het museum te kunnen bekijken ontvangen de winnaars 4 gratis toegangskaartjes!