Op dit moment zijn we gesloten

Luidruchtig Mexicaans dodenfeest telegraaf.nl/t/1601706557/ via @telegraaf

Vanaf vrijdag 11 oktober te zien: Frida Kahlo in de tentoonstelling Intens Mexico. Voor het eerst in 25 jaar een Ka… twitter.com/i/web/status/1…

25 May 2019 - 26 May 2019

De tweede editie van Camping Cobra! 25 mei.

Het Cobra Museum organiseert voor de tweede maal Camping Cobra. Dit keer in relatie tot de verjaardag van Amstelveen en het festival 24H Amstelveen. Er zijn 100 slaapplaatsen beschikbaar. Volwassenen zijn alleen welkom onder begeleiding van een kind!

Het wordt een echt Slaap-Camping-Feestje want Cobra is ook jarig en dit jaar  70 jaar geworden!

U kan hier reserveren

Bewoners en bezoekers van Amstelveen  kunnen op ontdekkingstocht  tijdens de eerste editie van 24H Amstelveen. Men kan tijdens het bijzondere evenement, dankzij meer dan 45 verschillende activiteiten ervaren, proeven en beleven wat Amstelveen te bieden heeft qua kunst en cultuur, muziek, eten en drinken en nog veel meer. De activiteiten van 24H Amstelveen duren van zaterdag 25 mei 07.00 uur ’s ochtends tot 10.00 uur ’s ochtends op zondag 26 mei. De 24H Amstelveen start met een ochtendexcursie door de heemparken en sluit af met Camping Cobra in het Cobra Museum. Op het Stadsplein bij de Day Foodbar en het fonteingedeelte is het kloppende festivalhart van 24H Amstelveen. Je vindt hier alle informatie over de events en de locaties. Het is het perfecte startpunt voor een dag vol ontdekkingen. Vanaf hier vertrekken shuttlebusjes voor mensen die slecht ter been zijn en kun je een deelfiets pakken om naar de andere 24H-locaties in de stad te komen.

Het Cobra museum organiseert twee rondleidingen op zaterdag en Camping Cobra van zaterdag 19:00 tot zondag 11:00

Een nacht doorbrengen in een museum?

Samen met 100 andere campingbezoekers?

Wie wil dat nou niet?

Het kan weer op 25 mei tijdens Camping Cobra!

Het Cobra Museum bleef op 10 november 2018 voor het eerst de hele nacht open voor kinderen en hun (groot)ouders. Het was een enorm succes en het was in een mum van tijd uitverkocht. We sliepen in de tentoonstelling Een Ontembare Kracht.  Campinggasten namen zelf een matrasje, slaapzak en zaklamp mee en zochten een plekje midden in de zaal of gewoon onder een favoriet schilderij!  In de avond was er film, livemuziek, een zaklampenspeurtocht, schilderen op een giga-canvas en we speelden spelletjes spelen zoals Weerwolven en Twister. En toen gingen we (sommigen) slapen, zomaar tussen de kunst. De volgende ochtend was er een gezamenlijk ontbijt met muziek van de Muziekschool Amstelveen!

Tijdens 24H, de verjaardag van Amstelveen, wordt voor de tweede keer Camping Cobra georganiseerd. Want Cobra is ook jarig en dit jaar  70 jaar geworden!

Een echt slaapfeestje dus!

Dit keer zijn er weer tal van feestelijke activiteiten. We maken samen een feestcollage, feesthoedjes en slingers. Er zijn oud Hollandse spelletjes zoals  koekhappen, spijkerpoepen en ezeltje prik, maar we spelen ook weer Twister en Weerwolven. Met onze zaklampen gaan we op nachtelijke kijktocht en als we slaperig worden kijken we film tot laat! DustyHills maken muziek en zingen kampvuurliedjes bij het (digitale) kampvuur. Kortom een groot en geweldig verjaardagsfeest voor jong en oud!

Neem zelf een matrasje, slaapzak, zaklamp, knuffelbeer en natuurlijk een toiletrol mee.

Zie hieronder een filmische impressie van de eerste Camping Cobra

Hoe reserveer ik?

Er zijn 100 slaapplaatsen beschikbaar

Ouders mogen alleen onder begeleiding van kinderen

U kan maximaal 5 plekken reserveren.

De entreeprijs is speciaal voor deze 24H editie maar €10 voor de camping.

Voor stadspashouders is deelname aan de camping gratis!

U kan hier reserveren

Meer informatie? bel 020 5475038