Op dit moment zijn we gesloten

Luister en kijk mee met #blaudzun over Polke vs. Blaudzun vimeo.com/385257400

RT @muziekverteller: Luister & kijktip: Polke vs Blauzun t/m 05 04 2020 Cobra Museum Sceptisch ging ik naar Polke vs Blaudzun. Geluid bij…

15 Jul 2019 - 31 Aug 2019

BSO special: Cobra-Teken-Tour!

Deze Cobra-Teken-Tour is speciaal bedoeld voor BSO-groepen gedurende de schoolvakanties en is geschikt voor alle leeftijden.

Eerst gaan de kinderen kijken naar enkele kunstwerken en krijgen ze een korte introductie over Cobra kunst. Vervolgens besteden ze extra aandacht aan de Cobra-wezens die te vinden zijn in het museum. Ze gaan daarna aan de slag door te proberen om  Cobra wezens na te tekenen. Iedereen tekent daarbij op eigen niveau.

Tenslotte gaan de kinderen naar Atelier CoBrA om een eigen eindkunstwerk te maken. Daar verzinnen zij een eigen Cobra-wezen. Dit wezen wordt getekend met vetkrijt op zwart papier.

Voor:         BSO, kinderen van 4-12 jaar

Duur:                    1 uur

Groep:                 Maximaal 15 kinderen, minimaal 1 begeleider

Kosten:                100,- (inclusief entree)

Doelen:               Kennismaken met Cobra kunst.

Goed kijken en natekenen met potlood

Zelf een krijttekening maken