Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws

RT @cobramuseum: Zondag de off. opening, maar al te zien vanaf zaterdag 7 oktober: #LeCorbusier 's vierde dimensie in het @cobramuseum http…

Zondag de off. opening, maar al te zien vanaf zaterdag 7 oktober: #LeCorbusier 's vierde dimensie in het… twitter.com/i/web/status/9…

Kijk naar onze CoBrA Summerschool en Zomerse Zondag Workshop!

Het Cobra Museum als evenementlocatie

U en uw collega’s tussen de kunstwerken van CoBrA. Dat kan!

Het Cobra Museum, eigentijds en helder, is geschikt voor al uw evenementen. De ruimtes zijn royaal en het daglicht krijgt z’n kans. De steeds weer wisselende exposities zorgen voor kleur, inspiratie en een aangename sfeer. Uw evenement vindt plaats op zaal, tussen de kunst en niet in een geblindeerd zijkamertje. U kunt uw wensen heel eenvoudig houden (enkel de zaalhuur) of ruim invullen met bijzondere culinaire wensen en culturele activiteiten. En u bent welkom voor een diner of vergadering voor 10 personen, een congres voor 700 klanten of een persoonlijke rondleiding door de expositie. Wij hebben geprobeerd aan alles te denken. Dat is vast niet gelukt. Maar geeft u ons gerust een uitdaging.

U kunt bij ons de Waterzaal huren, de gehele Museumzaal op de eerste verdieping (een van de grootste in Nederland), de Boardroom, de Voordrachtzaal, het Museumcafé of alles bij elkaar. Het museum is bijzonder goed bereikbaar aan de A9 vlakbij de Amsterdam Zuidas en Schiphol. Een parkeergarage en een regionaal busstation vindt u naast de deur.

Uw programma kunt u uitbreiden met een rondleiding door de tentoonstellingen, een workshop of een lezing. Op verzoek kan een kunsthistoricus een lezing of korte introductie geven. Dat maakt het voor u en uw relaties een onvergetelijk evenement. De Museumwinkel met onderscheidend design, prachtige kunstboeken en bijzonder gelabelde wijnen voorkomen dat u en uw gasten met lege handen naar huis moeten. De winkel houden we daarom ook in de avond open. Als gastheer of gastvrouw kunt u overigens samen met onze winkel een goodiebag samenstellen.

Belt u ons voor een geheel vrijblijvend gesprek of inspiratiebezoek. 020 5475051

Of download hier de complete PDF brochure  

Cobra Museum voor Moderne Kunst Brochure 2016_1

 

Bel me terug

Wilt u meer informatie over verhuur of de mogelijkheden van de locatie? Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig
mogelijk contact met u op.

  • Heeft u nog meer op of aanmerkingen, geef deze dan vooral door.
 
 
 
 
 
 

De Museumzaal
Een van de mooiste en grootste museumzalen van Nederland. Hier kunt u een diner, presentatie, relatieontvangst of een (afscheids)receptie geven in een boeiende en esthetische dimensie. De ruimte is geschikt voor een receptie tot 350 personen en een diner tot 200 personen. U zit gegarandeerd tussen de kunst. Bel met ons om te informeren naar de wisseltentoonstelling op de betreffende datum. Het gehele museum afhuren is ook mogelijk. U beschikt dan over een unieke ruimte tot 550 personen.

 

De Waterzaal
De prachtige Waterzaal gelegen aan de lommerrijke achterzijde van het museum is eveneens geschikt voor een receptie tot 350 personen en een diner tot 200 personen. De zaal bevindt zich op de begane grond met aan een zijde een volledig glazen doorzicht op het park met vijver. De grote lichtinval maakt het overdag een zeer geschikte ruimte voor presentaties en reclame-opnames en ’s avonds voor een romantische setting. Grote en zware objecten kunnen gemakkelijk in de Waterzaal geplaatst worden.

De Voordrachtzaal

De Voordrachtzaal is bijzonder geschikt voor plenaire settings, congressen, symposia en productpresentaties. De zaal beschikt over daglicht en een riant uitzicht op het Sandbergplein met de unieke fontein van Karel Appel. In overleg kunnen de ramen aan de kant van het Sandbergplein ingezet worden voor communicatie-uitingen of branding. De zaal is uitgerust met diverse moderne audiovisuele middelen en kan verduisterd worden. Met een theateropstelling tot 170 personen of een rondetafelbijeenkomst tot 75 personen is de ruimte geschikt voor zeer diverse bijeenkomsten.

De Boardroom
Wilt u effectief vergaderen zonder pottenkijkers? Maak dan gebruik van onze Boardroom. Dit is een efficiënt ingerichte ruimte geschikt voor vergaderingen, trainingen en instructiebijeenkomsten. De centrale ligging van het Cobra Museum aan de A9 tussen de Zuid As en Schiphol draagt bij aan de maximale effectiviteit van deze locatie.
De zaal bevindt zich op de eerste etage van het museum, apart gelegen bij de kantoren. Eigen toiletten en een garderobe maken dat uw gasten in alle rust kunnen vergaderen. De Boardroom kan verduisterd worden voor PowerPoint-, dvd-, en diapresentaties. De zaal is geschikt voor 20 personen en beschikt over een vaste opstelling met ovale tafel.

Wel héél bijzonder: Le Petit Cobra

Le Petit Cobra is een restaurant op zich. Intiem en geheel en al in de sfeer van het oorspronkelijke Cobra. Met Appel, Jorn en Corneille als disgenoten. Speciale menu’s (3 of 4 gangen, elke keer anders), in een bijzondere setting op zaal; precies waar u dat graag wilt. Ja, zelfs met speciaal ontworpen, met de hand gezeefdrukte tafelkleden, die gasten aan het eind van de avond mee mogen nemen! En, als u dat wilt, met passende vinylplatenmuziek (platenspeler en collectie platen ter plaatse. Eigen platen welkom). Ook een rondleiding staat op de kaart.

download de Le Petit Cobra flyer

Het CoBrA Museumcafé
Wilt u voor of na een bijeenkomst nog iets drinken en netwerken, dan is het Museumcafé daarvoor een ideale, smaakvolle plek. Tijdens openingstijden kunt u een tafel reserveren en buiten de openingstijden kunt u het hele café reserveren. Het café leent zich bij uitstek voor een receptie van een gezelschap tot 80 personen of een intiem diner tot 50 personen.

Catering

Het Cobra Museum; het museum dat kookt!

Vanaf haar start is het museum opgezet om óók een plek te zijn om gasten te ontvangen en samen met ze te genieten. Het museum begrijpt dan ook als geen ander hoe u de CoBrA kunst als inspiratie kan inzetten om samen met uw gasten een succesvolle presentatie of vergadering te organiseren. Hetzij klein en besloten of groot en openbaar.

Eenmaal binnen zullen uw gasten, afhankelijk van wens en tijdstip, exclusief genieten van prachtige architectuur en internationale kunst, zelfs buiten de reguliere openingstijden. U kunt uw lunch en diner gebruiken op zaal tussen de topwerken. Dat kan nergens anders.

Over het eten gesproken. Het Cobra Museum is een museum dat kookt! Natuurlijk kunt u kiezen voor uw eigen catering maar de praktijk wijst uit dat dat vaak duurder is en minder smaakvol uitpakt. De kaart wordt in overleg met u samengesteld door één van de chef koks die wij aan ons verbonden hebben. Het kan chique, het kan biologisch, het kan regionaal en het kan zelfs lopend. Aan u de keus.

Download de catering flyer

 

Zij hebben het Cobra Museum al ontdekt

ABN Amro Bank, BankGiro Loterij, Boer & Croon, Bouwfonds Ontwikkeling, Dura Vermeer, Gemeente Amstelveen, ING, KLM, KPMG,Mc Kinsey, Rabobank Amstel&Vecht, Russell Advocaten, SICA, SNS Reaal,SVB, Thalys international, UWV Kunstcongres, Veiligheisregio Amsterdam-Amstelland, VU Medisch Centrum, Van Doorne Advocaten, Zwitserleven, Eigen Haard, Exterion Media, Deloitte, PwC, De Nederlandse Bank, Technische Unie, Histor e.v.a.

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief