Pierre Alechinsky - post Cobra

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst laat een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Een groot overzicht van de Belgische kunstenaar Pierre Alechinsky (geb. Brussel, 1927). De laatste nog levende en werkende Cobra kunstenaar.

Lees hier meer over de tentoonstelling Pierre Alechinsky - post Cobra

Boek hier uw ticket voor de tentoonstelling Pierre Alechinsky - post Cobra

CoBrA collectie

• Samenwerkingen
• Nieuwe aanwinsten

Het Cobra Museum toont haar eigen collectie steeds in vernieuwde opstellingen om daarmee de reikwijdte van de internationale Cobra beweging te benadrukken èn de dynamiek tussen de verschillende groepsleden. In deze collectiepresentatie is er bijzondere aandacht voor de samenwerking tussen dichters en schilders van de beweging. De relatie tussen tekst en beeld speelde vanaf de oprichting van Cobra een belangrijke rol.

Photo © Peter Tijhuis / Cobra Museum voor Moderne Kunst

Bank & Rau
Brutal Vitality

Het Deense kunstenaarsduo Bank&Rau is door het Cobra Museum uitgenodigd om een eigentijdse collectiepresentatie te maken vanuit hun eigen unieke visie.

Kinderactiviteiten
Atelier CoBrA

Iedere zondag van 11:00 tot 14:00 gratis kinderatelier met begeleiding.

U en uw collega’s
tussen de kunst

Gewoon is maar gewoon. U wilt iets bijzonders. Dat komt goed uit: wij ook. Ons museum, eigentijds en helder, is open voor uw evenement.

CoBrA en het
basisonderwijs