Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws

RT @NPORadio1: Kritische kijk op hedendaagse gebeurtenissen. @cobramuseum-directeur @xanderkarskens in @LangsdeLijnEO: https://t.co/A5Q4bP2…

RT @LangsdeLijnEO: Het @cobramuseum van directeur @xanderkarskens stond vanavond bij #LDLEO in het zonnetje. Luister terug: https://t.co/de…

Kijk naar onze CoBrA Summerschool en Zomerse Zondag Workshop!

Doneer of schenk aan het Museum

Word een donateur van het museum of schenk een CoBrA kunstwerk.

Schenken en nalaten

Het Cobra Museum is sinds 1995 het thuis voor het erfgoed van de Cobrabeweging. Het museum in Amstelveen is dé plek waar de geest van Cobra levend wordt gehouden. Onze tentoonstellingen laten telkens nieuwe aspecten van de Cobra kunstenaars en hun inspiratiebronnen zien. Op deze manier bouwt het museum aan de mooiste Cobra-collectie ter wereld.

Jij kunt daarbij helpen door ons je Cobra werken na te laten of door een financiële bijdrage te doen, bijvoorbeeld in de vorm van een periodieke schenking. Een periodieke schenking die je bij de notaris voor minimaal 5 jaar vastlegt, levert je een aantrekkelijk belastingvoordeel op. Voor meer informatie over periodiek schenken vragen we je contact op te nemen met onze notaris mr. Max Amson van Amson & Kolhoff Notarissen. (http://www.amsonkolhoff.nl), of met Bert Mennings van het Cobra Museum.

Uiteraard bezit het Cobra Museum een ANBI status.

CBF-keur

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen kreeg voorjaar 2005 het CBF-keur toegekend. Een exemplaar van de jaarrekening is op te vragen bij onze directiesecretaresse Monique Crone (m.crone@cobra-museum.nl).

Schenkingen

Bert Mennings
T 020 5475039
E b.mennings@cobra-museum.nl

ABN Amro Bank 57.78.41.793

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief