Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws

RT @NPORadio1: Kritische kijk op hedendaagse gebeurtenissen. @cobramuseum-directeur @xanderkarskens in @LangsdeLijnEO: https://t.co/A5Q4bP2…

RT @LangsdeLijnEO: Het @cobramuseum van directeur @xanderkarskens stond vanavond bij #LDLEO in het zonnetje. Luister terug: https://t.co/de…

Kijk naar onze CoBrA Summerschool en Zomerse Zondag Workshop!

Cobra Business Club

Een netwerk van bedrijven gelieerd aan het Cobra Museum.

De Cobra Business Club is een netwerk van bedrijven die zich voor langere tijd aan het Cobra Museum hebben gelieerd. Het clubverband biedt in de eerste plaats een goed platform om elkaar enkele malen per jaar te ontmoeten. Onze leden, de lijst vindt u onder aan deze pagina, zijn toonaangevende bedrijven uit de metropoolregio Amsterdam. De Business Club heeft een onafhankelijk bestuur en zorgt samen met het Cobra Museum voor financiële impulsen voor de tentoonstellingsprogrammering.

Aan het lidmaatschap van de Cobra Business Club is een deelnamebedrag verbonden van €3.000.- op jaarbasis, excl. btw. Viermaal per jaar vindt een ledenbijeenkomst plaats waarbij -naast aandacht voor een inhoudelijk onderwerp- ook uitgebreid de gelegenheid is om te ‘netwerken’ met gelijkgestemden. Een introducé is iedere keer van harte welkom.

De Cobra Business Club biedt een bijzonder pakket tegenprestaties. Klik hier voor een compleet overzicht.

Businessclub avondmeeting
Erik Scheerder tijdens een presentatie op een Cobra Businessclub meeting .
Businessclub avondmeeting
Kasteelheer Groep bouwkundig Adviesbureau

Het Cobra Museum verwelkomt een nieuw lid van onze Businessclub: Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau

Kasteelheer Groep, gevestigd in Amstelveen, is het bouwkundig Adviesbureau van de randstad met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld. Men is onder andere gespecialiseerd in bouwbegeleidingen, bouwteammanagement, bouwkundige kwaliteitscontroles & opleveringen, thermografisch onderzoek & advies en duurzaamheidstoepassingen. Tevens verzorgen zij voor diverse Vereniging van Eigenaars (VvE) het technisch beheer. Het uitgangspunt is om de opdrachtgever compleet de ontzorgen. Meer informatie over Kasteelheer groep vindt u op www.kasteelheer.nl

 

 

Nieuw lid van de Business Club: Londen & Van Holland, een kantoor met een missie

Londen & Van Holland is in 1994 opgericht met als missie een ander soort accountants- en belastingadvieskantoor te worden. Groot genoeg om inhoudelijk te kunnen concurreren met de ‘big four’. Tegelijkertijd compact zodat medewerkers de ruimte tot persoonlijke ontwikkeling kunnen krijgen. Die opzet is geslaagd.

De firma groeide sinds 1994 uit tot een organisatie waar zo’n tachtig medewerkers met veel plezier werken. De cliënten variëren van zelfstandig ondernemers, dochtermaatschappijen van internationale ondernemingen tot vermogende particulieren en non-profitinstellingen. Stuk voor stuk opdrachtgevers die lang bij Londen & Van Holland blijven dankzij de kennis, ervaring én persoonlijkheid van onze medewerkers. Dit zorgt voor een hechte relatie tussen kantoor en client. Die relatie gaan we ook graag aan met u!

Londen & Van Holland

 

Het Cobra Museum biedt het bedrijfsleven een scala aan samenwerkingsmogelijkheden. Naast de Cobra Business Club zijn er ook de New Founders, de Cobra Entrepreneurs, het Cobra Global en diverse sponsormogelijkheden op projectbasis. Wat al onze partners bindt is een liefde voor het museum en het besef dat het museum een bijzondere partner is voor relatiemanagement, ontvangsten en inspiratie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden van het Cobra Museum voor Moderne Kunst, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op met Bert Mennings.

+31 (0) 20 5475039
b.mennings@cobra-museum.nl

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief