30 Apr 2017

Zondag 30 April Slow Art Walk

Take it slow, take a Slow Art Walk© zondag 30 april 13:00 uur

Deze zondag gaan we weer vanaf 13:00 uur op ons aller gemak kijken naar een paar kunstwerken. Combineer dit met een regulier bezoek aan ons museum!
Sommige museumrondleidingen nemen je in een sneltreinvaart mee door de kunstgeschiedenis en overstelpen je met zoveel informatie dat je er duizelig van wordt. Zo niet de unieke Slow Art Walk© van het Cobra Museum. Samen met de deelnemers lopen we in alle rust langs slechts enkele werken van de tentoonstelling. We vertellen niet al te veel maar stellen jou des te meer vragen. Wat zie je nu eigenlijk als je bereid bent om zonder voorkennis echt te kijken? Lang te kijken. Intens te kijken. Wat zie je zelf en wat zien je mede-‘Slow Art Walkers’? Onder begeleiding van een speciaal hiervoor getrainde ‘Visible Thinking’-rondleider bespreken we de werken. En zo nodig praten we nog even na onder het genot van een glas wijn. We beginnen om 13:00 uur. Meld je bij de kassa.