Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws

RT @NPORadio1: Kritische kijk op hedendaagse gebeurtenissen. @cobramuseum-directeur @xanderkarskens in @LangsdeLijnEO: https://t.co/A5Q4bP2…

RT @LangsdeLijnEO: Het @cobramuseum van directeur @xanderkarskens stond vanavond bij #LDLEO in het zonnetje. Luister terug: https://t.co/de…

Kijk naar onze CoBrA Summerschool en Zomerse Zondag Workshop!

03 Sep 2017

Zomerse Zondag Workshop: Ik zie beesten!

Deze hele zomervakantie organiseert het Cobra Museum zomerworkshops. Ze worden gehouden in ons prachtige Atelier CoBrA en bieden steeds plek aan maximaal 15 kinderen tussen 6 en 12 jaar oud.

Op zondag 13 augustus  en zondag 3 september gaan we op een hele andere manier kijken!

 

Deze hele zomervakantie organiseert het Cobra Museum zomerworkshops. Ze worden gehouden in ons prachtige Atelier CoBrA en bieden steeds plek aan maximaal 15 kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Dus reserveer je workshop snel want er is beperkt plek. Er zijn drie verschillende workshops alle drie gebaseerd op de tentoonstellingRadicale Sociale Animale Talen. Ouders kunnen terwijl de kinderen creatief bezig zijn met de twee uur durende workshop de tentoonstellingen en/of het Museumcafé bezoeken.

 

Kijk hier naar alle workshops

In the exhibition the walls got a set of 'legs'. If you look at them you can see an animal.

Op zondagen 13 augustus en 3 september is er de workshop: Ik zie beesten!

De CoBrA kunstenaars hebben heel veel beesten geschilderd en veel beestenbeelden gemaakt. Ontwerpers Polylester hebben zich daardoor laten inspireren en de wanden van de tentoonstelling veranderd in een soort beesten. Dat kan je zien als je goed kijkt. Het is een illusie. In deze workshop leer je hoe je naar een voorwerp kan kijken en er een beest in kan zien. Door je fantasie los te laten op een steen of een stuk hout en die te bewerken kun je fantastische beesten maken!

 

Kosten €12 (excl. entrée). Rabobank pashouders betalen voor deze workshops geen entree voor het museum!

Reserveer hier je ticket

De zomerworkshops zijn tot stand gekomen dankzij de steun van Rabobank Amstel en Vecht.
Geen beest, maar een mannetje. Karel Appel zag in het piepschuim uit de doos van zijn boormachine een mannetje.

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief