Op dit moment zijn we gesloten

Today is #museumselfieday @cobramuseum Installing the exhibition Eugène Brands: From Studio to Universe pic.twitter.com/gRR9MTvrgb

Enthousiaste bespreking van The Aalto Natives door @kunstmeisjes: 'de scherpe maatschappijkritiek [...] verpakt in… twitter.com/i/web/status/9…

27 Jan 2018

Xander Karskens leidt The Aalto Natives in

-Exclusieve inleiding op The Aalto Natives door artistiek directeur/curator Xander Karskens.
-Gevolgd door screening van de installatie.
-Mogelijkheid tot nazit/lunch in het museumcafé.

The Aalto Natives van Nathaniel Mellors en Erkka Nissinen is een humoristische allover-installatie over actuele onderwerpen als nationalisme en xenofobie. Vanaf 19 januari organiseert het Cobra Museum exclusieve groepsinleidingen, verzorgd door artistiek directeur Xander Karskens, tevens curator van de expositie. Vervolgens wordt The Aalto Natives vertoond, en is er de mogelijkheid tot nazit met lunch in het museumcafé. Per inleiding is er plaats voor maximaal 25 mensen.
De sessies zullen plaatsvinden op vrijdagochtenden, van 19 januari t/m 16 februari 2018.

Arrangement 1: €12,50
Screening The Aalto Natives met inleiding door Xander Karskens (in totaal 90 minuten). 10:30-12:00.  Exclusief entree tot het museum.

Arrangement 2: €25,-
Als 1, met aansluitend lunch in Cobra Museum Café (vanaf 12:00). Koffie, thee, Schulp-sap, een divers assortiment aan broodjes, soep.

Aanmelden kan door naam, grootte groep en arrangementkeuze te mailen naar activiteiten@cobra-museum.nl o.v.v. Aalto Natives en de voorkeursdatum.

Nathaniel Mellors & Erkka Nissinen - The Aalto Natives