Verwacht 30 Jul 2017

Zomerse Zondagworkshops: EXPERIMATERIE!

Deze hele zomervakantie organiseert het Cobra Museum Zomerse Zondagworkshops. Ze worden gehouden in ons prachtige Atelier CoBrA en bieden steeds plek aan maximaal 15 kinderen tussen 6 en 12 jaar oud.

Deze hele zomervakantie organiseert het Cobra Museum Zomerse Zondagworkshops. Ze worden gehouden in ons prachtige Atelier CoBrA en bieden steeds plek aan maximaal 15 kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Dus reserveer je workshop snel want er is beperkt plek. Er zijn drie verschillende workshops alle drie gebaseerd op de tentoonstelling Radicale Sociale Animale Talen. Ouders kunnen terwijl de kinderen creatief bezig zijn met de twee uur durende workshop de tentoonstellingen en/of het Museumcafé bezoeken.

 

Bekijk hier alle workshops

WORKSHOP EXPERIMATERIE

Zondag 30 juli 14.00-16.00 uur

Zondag 20 augustus 14.00-16.00 uur

De kunstenaar Navid Nuur laat in het Cobra Museum een aantal materiële experimenten zien waarbij hij zelfs de uitwerpselen van dinosaurussen en palmboom as gebruikte! In Experimaterie gaan deelnemers gehuld in labjassen als alchemisten scheikundige proeven doen met materie. Dit gebeurt speels en onderzoekend het we geven alle ruimte aan het toeval. Het proces is daarom net zo belangrijk als de uitkomst.

Kosten €12 (excl. entrée).

Rabobank pashouders betalen voor deze workshops geen entree voor het museum!

De Radicale Woensdag Workshops zijn tot stand gekomen dankzij de Rabobank Amstel en Vecht en Zabawas

Reserveer hier je Workshop

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief