Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws

Vandaag in Trouw: een mooi artikel over 'Le Corbusier's vierde dimensie' in het Cobra Museum. 'Voor zijn tekeningen… twitter.com/i/web/status/9…

Het Cobra Museum zoekt een senior medewerker financiën👨‍💼👩‍💼 cobra-museum.nl/cobra-museum-t…

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

LAATSTE WEEK Brutal Vitality: CoBrA in handen van Bank & Rau, t/m 26 november.

26 Nov 2017

Gallery Tour met de tentoonstellingsmaker

Iedere laatste zondag van de maand biedt het Cobra Museum een Gallery Tour aan met de samensteller van de tentoonstelling. Loop mee, kijk naar de kunst en hoor de verhalen van achter de schermen.

Let op: extra Gallery tour op vrijdagmiddag 1 december door de Deense kunstenaar Jakob Kolding!

Nieuw! De museumconservator neemt je mee voor een tocht door het museum en vertelt je over de totstandkoming van de tentoonstelling.

Het Cobra Museum biedt vanaf oktober 2017 iedere laatste zondag van de maand een Gallery Tour aan. Je loopt samen met de conservator door de tentoonstelling en hoort de verhalen van achter de schermen, waarbij je meer te weten komt over welke keuzes er gemaakt zijn. De Gallery Tour is gratis en je kunt hier je ticket reserveren.

Voor 2017 is de volgende Gallery Tour gepland:

Zondag 26 november, 14:00 uur met als gastvrouw Hilde de Bruijn, senior conservator van het Cobra Museum. De focus ligt deze dag op de tentoonstelling Le Corbusier’s vierde dimensie. Reserveer hier je ticket.

 

EXTRA gallery tour by Jakob Kolding.

December 1, 15:00-16:00

This gallery tour which will be held in English and features Jakob Kolding alongside Xander Karskens. Focus will be the installation Corbulations of Jakob Kolding which is a part of the exhibition Le Corbusier’s Forth Dimension.

This gallery tour is free but you have to reserve in advance here.

 

Jakob Kolding

2018:
Zondag 28 januari (onder voorbehoud), 14:00 uur met als gastvrouw Franka Blok, junior conservator van het Cobra Museum. De focus ligt deze dag op de tentoonstelling Eugène Brands: van huiskamer tot heelal.

Zondag 25 febuari, 14:00 uur met als gastheer Xander Karskens, artistiek directeur van het Cobra Museum. Programma volgt nog.

Er zijn geen kosten verbonden aan de Gallery Tour. Entreeprijzen voor het museum vindt u hier.

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief