Op dit moment zijn we gesloten

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Eugénie Brands neemt u morgen mee door de tentoonstelling van Eugène Brands. Voor de alweer zesde en laatste keer.… twitter.com/i/web/status/9…

#slowartday @cobramuseum zaterdag 14 april. 'Take it slow, take a Slow Art Walk' 🏃‍♀️🏃‍♂️🚶‍♀️🚶‍♂️🐢

Kijk op deze site naar de actuele workshops.

29 Apr 2018

Gallery Tour met de tentoonstellingsmaker

Iedere laatste zondag van de maand biedt het Cobra Museum een Gallery Tour aan met de samensteller van de tentoonstelling. Loop mee, kijk naar de kunst en hoor de verhalen van achter de schermen.

 

Nieuw! De museumconservator neemt je mee voor een tocht door het museum en vertelt je over de totstandkoming van de tentoonstelling.

Het Cobra Museum biedt vanaf oktober 2017 iedere laatste zondag van de maand een Gallery Tour aan. Je loopt samen met de conservator door de tentoonstelling en hoort de verhalen van achter de schermen, waarbij je meer te weten komt over welke keuzes er gemaakt zijn. De Gallery Tour is gratis en je kunt hier je ticket reserveren.

2018:

Zondag 25 februari, 14:00 uur met als gastvrouw Franka Blok, junior conservator van het Cobra Museum. De focus ligt deze dag op de tentoonstelling Eugène Brands: van huiskamer tot heelal.

Zondag 25 maart, 14:00 uur met als gastvrouw Franka Blok, junior conservator van het Cobra Museum. De focus ligt deze dag op de tentoonstelling Eugène Brands: van huiskamer tot heelal.

Zondag 29 April, 14:00 met als gastvrouw Julia Steenhuisen, junior conservator / researcher in het Cobra Museum. De Focus ligt deze dag op de eigen collectie van het Cobra Museum.

Er zijn geen kosten verbonden aan de Gallery Tour. Entreeprijzen voor het museum vindt u hier.

Schrijf u in voor de Cobra Museum nieuwsbrief