Op dit moment zijn we gesloten

Eugénie Brands neemt u morgen mee door de tentoonstelling van Eugène Brands. Voor de alweer zesde en laatste keer.… twitter.com/i/web/status/9…

#slowartday @cobramuseum zaterdag 14 april. 'Take it slow, take a Slow Art Walk' 🏃‍♀️🏃‍♂️🚶‍♀️🚶‍♂️🐢

16 Oct 2017

Nu eens niet dóór u, maar vóór u.

Event voor eventmanagers op maandag 16 oktober in het Cobra Museum in Amstelveen

Aanmelden: evenementen@cobra-museum.nl

Het Cobra Museum organiseert een
 ‘Event voor eventmanagers’

Maandag 16 oktober. Eigenlijk een voorproefje. Om u te laten weten, merken en voelen hoe het is om een event te organiseren in het Cobra Museum.
Een vol maar compact programma (we weten hoe druk u het heeft). Kijken naar en genieten van de CoBrA-collectie en van Le Corbusier’s vierde dimensie. Ondertussen laten onze eigen koks u proeven van wat we te bieden hebben op het gebied van catering.

U dient zich, eventueel samen met een collega, aan te melden via evenementen@cobra-museum.nl of 020-5475051.  Laat ons weten, uw naam en namens wie u komt.

Meer te weten komen over het organiseren van een evenement in het Cobra Museum? klik hier

Promotie en wijnproeverij
Le Petit Cobra opstelling in 'Bank & Rau'
Dineren in een museumzaal met uniek uitzicht
Een voorbeeld van een theateropstelling in een museumzaal
Le Petit Cobra opstelling op begane grond
Le Corbusier. Personnages assis (Zittende figuren), 1937.